septembrie 27, 2021

CadMere.Ro

Cel mai bun site

Pulpa porc la slow cooker Crock Pot

 Am dorit o pulpita frageda in interior care sa nu fie uscata. Aparatul Crock Pot si-a facut cu prisosinta datoria, chiar daca este el de prima generatie si nu atat de sofisticat. Sotul meu a laudat in mod deosebit friptura suculenta si gustoasa.

INGREDIENTE

  • 1.5 kg pulpa porc – de casa
  • 1 lingura zaatar
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 1 lingura cu varf pasta rosiii
  • 1 lingura cu varf pasta de kapia cu telina
  • 1/2 lingurita rozmarin uscat maruntit
  • 1/2 piper negru macinat
  • 3 catei usturoi
  • 1 kg cartofi maruntei -bio -de la soacra
  • sare
  • verdeata

Portii: 4 Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa porc la slow cooker Crock Pot:

  1. Prepararea este extrem de simpla.
  2. Bucata de carne se condimenteaza cu condimentele date.
  3. Dupa aceasta se unge cu pasta de ardei si pasta de rosii si usturoiul dat prin presa.
  4. Nu uitati sa sarati.
  5. Nu am mai folosit ulei pentru ca pulpa de porc a avut suficienta grasime sa elibereze.
  6. Daca este timp, o puteti lasa carnea cateva oare sa se marineze .
  7. Se introduce bucata de carne in cuva aparatului slow cooker Crock Pot .
  8. Setati pe functia high si lasati sa se prepare timp de 3 ore.
  9. Aparatul lucreaza singur-singurel si tu poti sa faci altceva altceva prin casa.
  10. Dupa doua ore se ridica carnea si se asaza sub ea cartofii.
  11. Astfel cartofii se vor gati impregnati cu sucul ce se gateste de pe carne.
  12. Dupa 3 ore se incearca daca sunt gatite ingredientele.
  13. Bucata de pulpa se feliaza si se serveste alaturi de cartofi alaturi de salata sau muraturile preferate .
  14. Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Aparatul lucreaza singur-singurel si tu poti sa faci altceva altceva prin casa .